Actueel

 

Actueel november 2016
Enthousiaste jonge dierenarts

Misschien heeft u al ontdekt dat ons team is versterkt met een enthousiaste jonge dierenarts: Rosanne Lammers. Ze is afgestudeerd (Gent:2014) in de afstudeerrichting kleine huisdieren en heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Van jongs af aan heeft ze "een hart voor dieren" en in haar woonplaats IJzendijke is ze de ster in het damesvoetbalteam!

Vuurwerkangst

Heeft uw hond of kat vorig jaar met angst en beven de jaarwisseling moeten doorstaan? Om dat dit jaar te voorkomen is het verstandig nu al advies te vragen aan uw dierenarts! Bij elke hond of kat is het pakket maatregelen weer anders, en hoe vroeger u daar mee begint, hoe beter uw dier zich voelt in de onrustige decembermaand!
Het is het meest praktisch om ons daar even over te bellen: tel. 0114 682365.

Vaccinatie

fotoInmiddels zijn we gestart met de extra vaccinatie van konijnen tegen RHD-2 virus.Deze vaccinaties vinden plaats op bepaalde woensdagen.U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken.

Tenslotte

Tot half januari is het de beste tijd om uw jonge katje te laten steriliseren/castreren.Nog steeds is er een enorm kattenoverschot... Maakt u tijdig een afspraak!