Dierenartsenpraktijk Hengstdijk

Wie zijn we ?


Dierenarts Herbert Bruinenberg

foto

Ik ben afgestudeerd in Gent in 1999, na enkele omzwervingen in België, Frankrijk en Nederland uiteindelijk terecht gekomen in Zeeuws-Vlaanderen. In 2003 als een van de eersten in Nederland begonnen met kijkoperaties.
Ook kattengeneeskunde is een van de interessegebieden, zo heb ik in 2011 een cursus kattengeneeskunde van een jaar gevolgd aan de universiteit van Sydney en bezoek ik vrijwel ieder jaar het ISFM congres over kattengeneeskunde.
In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen (de langere afstand) met mijn Drentsche Patrijshond en ik ski graag.


Dierenarts Jaak Ryckbosch

foto

Ik ben afgestudeerd in Gent in 2007. Na 2 jaar in Noord-Frankrijk gewerkt te hebben ben ik in Zeeuws-Vlaanderen terecht gekomen.
Mijn belangrijkste interessegebieden zijn de echografie en orthopedie. Voor beiden heb ik de laatste jaren zeer regelmatig cursussen gevolgd in binnen en buitenland.
In mijn vrije tijd sport ik graag. Regelmatig ga ik kiten aan de (Zeeuwse) kust en af en toe een circuitdag met de motor.


Dierenarts Sabine Broekaart

foto

Ik ben afgestudeerd in 2017 in Gent. Na een jaar in Vilvoorde gewerkt te hebben wilde ik graag terug naar mijn geboortegrond (Graauw).
Ik heb interesse in de interne geneeskunde, dermatologie, konijnen en knaagdieren. Buiten het werk ben ik graag met mijn eigen huisdieren bezig, ik heb namelijk een hond en twee konijnen. Lekker eten doe ik ook heel erg graag.


De assistentes die u aan de telefoon kunt krijgen zijn:

Wendy de Schepper, Moniek Poppe en Gemmy Verstraten vormen samen het team van dierenartsassistenten.

Bij onze asssistenten kan u terecht voor al uw vragen rondom voeding en gedrag, zowel bij honden en katten. Zij staan ook in voor de organisatie van de puppymiddagen. Mocht uw hond of kat problemen vertonen met onzindelijkheid, agressie- of rangordeproblemen, aarzel dan niet om hen om advies te vragen.

peopleWendy de Schepper
Wendy de Schepper, al sinds 1998 werkzaam in de praktijk, tevens verantwoordelijk voor de administratie, is gedragsadviseur en diabetes consulent.
peopleGemmy Verstraten
Gemmy Verstraten is sinds 2018 werkzaam als assistente, hard bezig met haar opleiding tot dierenartsassistente.
peopleMoniek Poppe
Moniek Poppe is sinds 2014 werkzaam in de praktijk, doet ook de IT, heeft extra interesse in tandheelkunde. Moniek heeft ook (paraveterinaire) cursussen gevolgd met betrekking tot de kattengeneeskunde en de “Cat Friendly Practice”
Website Links:

 

Contact Info:

Plevierstraat 18
4585 AK Hengstdijk

Tel: (+31)(0)114 682365

Bezoek alleen op afspraak

Medicatie:

Voor het afhalen van medicatie en voeding kunt u gedurende de openingstijden terecht in onze praktijk.
Ma: 13:00-14:00 uur 17:30-19:00 uur
Wo: 13:00-14:00 uur 17:30-19:00 uur
Vr: 13:00-14:00 uur

Kalender: